ALEXANDERTEHNIKA

A.T. STUDIO | Prvo mjesto Alexander tehnike u Hrvatskoj
A.T. Studio
Tim stručnjaka educiranih u Alexander tehnici s područja
FIZIOTERAPIJE | LOGOPEDIJE | GLAZBENE UMJETNOSTI

A.T. STUDIO

A.T. STUDIO
Po završetku edukacije u Alexander tehnici u Freiburgu, Njemačka, Andreja Tokić 4. prosinca 2017. osniva tvrtku A.T. STUDIO d.o.o. Osnovna djelatnost tvrtke je 8559, Ostalo obrazovanje i poučavanje te je registrirana za: psihološku djelatnost, usluge za poboljšanje fizičke kondicije, organiziranje sajmova, priredbi, kongresa, koncerata, promocija, zabavnih manifestacija, izložaba, seminara, tečajeva i tribina. A.T. STUDIO pruža usluge rada s djecom i odraslima koristeći Alexander tehniku.

A.T. STUDIO, prvo mjesto Alexander tehnike u Hrvatskoj, je 2022. otvorio novi prostor pod padinama Kozjaka u Kaštel Lukšiću, na adresi Put Boruča 48A. Ovim je omogućeno da se uz individualni rad organiziraju edukacije, tečajevi i radionice u kojima sudjeluju vodeći europski učitelji Alexander tehnike.

Individualni satovi se održavaju u prizemlju koje je pristupačno osobama s inavliditetom, a opremljeno je i prilagođenim toaletom. Edukacije, tečajevi i radionice za grupe se održavaju u dvorani na prvom katu koja je pomičnim staklenim stijenkama povezana s terasom. U sklopu objekta se nalazi i apartman prilagođen osobama s invaliditetom.


Povezani članci:
STRUČNI SURADNICI

Kontakt

Mob

+385 (0)91 518 02 04
  
  
    

E-mail

andreja.tokic76@gmail.com